Lid worden

Reeds een aantal jaren breiden onze takken uit en zitten we met een maximum aan leden. We vinden het fijn om zoveel enthousiastelingen te mogen begroeten, maar we moeten realistisch blijven en er op toezien dat leiding geven aan de takken op een verantwoorde manier mogelijk blijft. Daarom wordt er voor alle takken gewerkt met een ledenstop en bijhorende wachtlijst waarbij zusjes van kinderen die reeds lid zijn voorrang krijgen.

Inschrijven is in principe heel het jaar mogelijk, maar het scoutsjaar begint eind september. Je kan 3 keer proberen voor je beslist je effectief in te schrijven. Je bent ook steeds welkom op zondag om onze vergaderingen eens uit te komen proberen. Stuur hiervoor ook best een mailtje om even te informeren wat er die dag op het programma staat of kijk onder Azimut.

Waarschuwing: Voor de geboortejaren 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 en 2000 staan er al verschillende kinderen op de wachtlijst en kan uw kind zeker niet meteen beginnen. Zoek dan best een andere scoutsgroep waar uw kind meteen kan starten via www.scoutsengidsenantwerpen.be en doorklikken op “groepen”.

Om uw kind(eren) in te schrijven, al dan niet op de wachtlijst, hebben wij volgende gegevens nodig:

  • voornaam + achternaam kind
  • adres (straat, huisnummer, postcode, gemeente)
  • telefoon / gsmnummer
  • emailadres ouder(s)
  • geboortedatum kind (dd/mm/jjjj)

Deze gegevens moet u mailen naar groepsleiding5_19@hotmail.com of indienen via onderstaand inschrijvingsformulier.