jinJin, Jij en Ik een Noodzaak. Bij de jintak behoor je tot de oudste leden van ons gezelschap. Hoewel we het niet meer echt ‘leden’ kunnen noemen. Jins leven intens samen in hun jintak. In hun eigen "jonge" stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving. Het jinjaar is een overgang tussen lid en leiding, dit gaat gepaard met een grotere vrijheid. Met als gevolg dat ze de inhoud van hun jaar zelf kunnen vormgeven.

Jins doen tijdens de loop van het jaar een aantal stages. Deze stages worden gehouden in takken van onze groep ofwel in takken van een andere groep, zo leert de jin gaandeweg de basis van leiding geven.

Als afsluiting van een succesvol jinjaar gaan de jins op buitenlandskamp. De organisatie en verwezenlijking van dit buitenlandskamp ligt voor een groot stuk in de handen van de jins zelf, de jins leven dan ook een heel jaar toe naar hun kamp. Als hoogtepunt krijg je ook nog eens een kleurentotem, die door je eigen leeftijdsgenoten wordt gegeven! Kortom, na een jaartje jin zijn, ben je er helemaal klaar voor om in de leidingsploeg gegooid te worden!

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Lotte Hufkens

Lotte Hufkens

0476 72 78 40

In leiding bij : Jin